Home » Timmerwerk Project pagina

Oplevering bank voor stalen motorschip van 14 meter

Deze bank is in september afgeleverd. Voor een staal motorschip van 14m. Deze prachtige bank is volledig afgestemd op de wensen van de klant en gemaakt naar de vormen en rondingen van het schip.

De bank is opgebouwd uit volkern mahonie multiplex en met teakhout lijstwerk afgewerkt met 5 lagen epoxy en primer en vervolgens afgewerkt met 2 lagen 2 componenten verf. Het blank lakwerk ook opgebouwd en afgelakt met 2 componenten lak.

Deze bank is een voorbeeld van de diverse timmerwerkzaamheden welke wij aan uw schip kunnen verzorgen. Ons timmerwerk varieert van een kastje repareren/ontwerpen tot het leggen van een compleet teakdek. Verder kunnen wij ook inbouwapparatuur plaatsen, bijvoorbeeld een koelkast of radio.

Ambachtelijk timmerwerk

Naast ons scheepstimmerwerk maken wij ook meubels volledig op maat rondom de afmetingen van uw boot. Werken met massief hout en traditionele houtverbindingen is voor ons dagelijkse kost. Dit ambachtelijke timmerwerk wordt efficiënt gemaakt in onze goed uitgeruste werkplaats. Wij maken ramen, koekoeken, ingangskappen en stuurhutten; onder andere voor sloepen, zeilschepen, motorschepen en sleepboten.

Contact opnemen

Dank voor uw interesse in onze jachtwerf. Wij willen u graag van dienst zijn.

Voor vragen en/of advies kan u altijd contact met ons opnemen.

 0297 – 329 815
 06- 53 97 92 07
info@jachtwerfdeboeier.nl