Home » Timmerwerk

Timmerwerk

Wij kunnen diverse timmerwerkzaamheden aan uw schip verzorgen. Timmerwerk varierend van een kastje repareren/ontwerpen tot het leggen van een compleet teakdek. Verder kunnen wij ook inbouwapparatuur plaatsen, bijvoorbeeld een koelkast of radio.

Ambachtelijk timmerwerk

Naast ons scheepstimmerwerk maken wij ook meubels volledig op maat rondom de afmetingen van uw boot. Werken met massief hout en traditionele houtverbindingen is voor ons dagelijkse kost. Dit ambachtelijke timmerwerk wordt efficiënt gemaakt in onze goed uitgeruste werkplaats. Wij maken ramen, koekoeken, ingangskappen en stuurhutten; onder andere voor sloepen, zeilschepen, motorschepen en sleepboten.

 

Kennis van scheepsrestauratie

Wij werken ook veel aan historische vaartuigen en hebben een grote deskundigheid op het gebied van scheepsrestauratie opgebouwd. Al het houtwerk van uw schip kunnen we in de originele staat terugbrengen door zorgvuldige reparatie of reconstructie. De mast of ingangskap aan dek, maar ook de betimmering binnen.

Ook gebruiken we ons vakmanschap om nieuwe dingen te maken. Voor bijvoorbeeld een modern interieur in een woonschip of charterschip.

Contact opnemen

Dank voor uw interesse in onze jachtwerf. Wij willen u graag van dienst zijn.

Voor vragen en/of advies kan u altijd contact met ons opnemen.

 0297 – 329 815
 06- 53 97 92 07
info@jachtwerfdeboeier.nl